Bioritmus fesztivál Békéscsabán

Figyelem! „Józsi bácsi kocsmája” szeptember közepén, Békéscsabán! 🙂

Vannak olyan élmények és érzések, amelyek nem megvehetők. Egy összetartó közösség őszinte, egymás iránt érzett szeretete ilyen. A pénz itt kevés, ide odafigyelés és törődés kell, valamint őszinte érdeklődés az embertársunk iránt. Aki már tapasztalta, tudja, hogy miről beszélek.

2012. szeptember 14-15-én (péntek, szombat) kerül megrendezésre a BioRitmus Fesztivál, Békéscsabán, mely egy ilyen élményt igyekszik nyújtani minden látogató számára, immáron 6. alkalommal. Az előző évekhez hasonlóan lesznek gyógyítók, táncosok, a szívünkig érő zenék, ébresztő előadások és nagy találkozások. Ritka kincs egy olyan másfél nap, amikor magad mögött tudod hagyni a világ zaját és élvezheted a VANságodat. Ezen a találkozón általában mindenki ezt teszi.

Noha mindannyiunk életébe valahol a világ egyre modernebbé válása hozza be a viszonylagos kényelmet és a gyors információkat, az igazi csoda (a „flow élmény”) továbbra is az Isteni JEL-EN-LÉT megtapasztalása (amikor úgy igazán rajta vagyunk a JEL-en :)), az pedig csak személyes „munka” árán érhető el. A modernebb ugyanis gyorsabbat is jelent sok esetben, mégpedig ha az életünk sebessége gyorsul, a pillanat élvezete is egyre több energiát igényel. Érdemes ezért megtalálni azokat a „szigeteket”, ahol ebből ki tudunk ugrani időről-időre, hasonló gondolkodású emberek között fel tudunk töltődni, majd újult erővel tudunk nekivágni a hétköznapi kihívásoknak.

Lesz egy „Józsi bácsi kocsmája” nevű sátor is, ahol a szombati nap folyamán érdekes és értékes emberekkel fogok beszélgetni. Már nagyon várom. Olyanok lesznek a beszélgetőpartnereim, akiknek tevékenysége már jó ideje viszi előre a világot kisebb-nagyobb lépésekben, ezért érdemes tudni róluk és a munkájukról, mert határozottan gazdagítják az életünket ezek az információk. Az enyémet legalábbis sikerült, így hiszem, hogy Te is sokat fogsz kapni általuk.

Íme egy rövid videó a tavalyi rendezvényről:

Várunk szeretettel Téged is!, további információkért böngészd a rendezvény weboldalát és kövesd a szervezők információit a Facebook-on is!

www.bioritmusfesztival.hu
facebook.com/bioritmusfesztival

Egy kis kedvcsinálónak olvassátok el a fő szervező 2 rövid bejegyzését.

Szeretettel: „Józsi bácsi”