Egy kvantum gyógyítás kísérlete

A kísérlet már nem aktuális, de a tanulság kedvéért fent hagyom a felhívást, melyet 2012. április 20-án tettem közzé:

Egy nem mindennapi kísérletre szeretnélek meghívni kedves olvasóm. Gyógyítani szeretnék Veled együtt, az elme és a képzelet erejével. Hiszem, hogy minél többen vagyunk, annál nagyobb esély van a gyors és pozitív eredményre, ezért választottam a blogom felületét erre a feladatra.

A helyzet röviden a következő:

Az édesanyámat 2002-ben Non Hodgkin Lymphomával diagnosztizálták, akkor több daganatos elváltozás is volt a testében, ezt a nyugati orvoslás módszereivel helyrehozták, tünetmentes lett 4 évig. Aztán 2006 őszén visszatért valami, akkor egyetlen laborvizsgálat sem mutatott daganatos sejteket (csak kóros térfoglaló képletet a koponyában), de a konvencionális nyugati kezelések itt is sikerrel jártak a tünetek eltűntetésében. 2010. májusában ismét volt kiújulás (a fejben), amely egy 2 hónapos hagyományos kezeléssel tünetmentes lett, majd 2011. nyarán-őszén ismét (a koponyában egy pindurka), novemberre ez is megoldódni látszott. Bár 2002 óta nem sikerült daganatos sejteket kimutatni a testben semmilyen laborvizsgálat által sem, a kezeléseket mindvégig a 2002-ben szövettani eredményekkel is alátámasztott diagnózis alapján végezték.

Természetesen alkalmaztunk életmódbeli változtatásokat is (táplálkozás, mozgás, spec. vitaminok, ásványi anyagok, stb.), de mindannyian tudjuk, hogy a gondolatainkat, lelki konfliktusainkat felügyelni (Hamer-féle Új Medicina) és feloldani a legnehezebb és a szellemi, spirituális útra rálépni időbe telik. Hitem szerint a lelki harmónia, az elfogadás, elengedés és megbocsájtás képessége az egyik legfontosabb része a testi-lelki egészségünknek, de ezt mindenki csak saját maga tudja megtenni, önmagáért és bármennyire is szeretném az édesanyámtól átvenni az ő saját belső harcait, ez nem lehetséges. (Ő egy olyan korban nőtt fel, amelyben a problémák utólagos megoldását keresi az ember, nem a megelőzést és a lelki feladatokon való folyamatos munkálkodást.)

A helyzet most annyi, hogy ismét van valami a fejében az MRI vizsgálat szerint (apró 1-2 cms térfoglaló képlet az agytörzshöz közel), jóllehet ez alkalommal a jobb oldali végtagok nem működnek (ez január óta folyamatosan romlott a jelenlegi állapotig), rengeteget alszik, és nem kommunikatív. Jelenleg kórházban ápolják, de az egyébként nagyon jó szakember haematológus, neurológus, radiológus és stb. orvos csapat sem tudja megállapítani a súlyos tünetek okát (lehet, hogy daganat-, lehet, hogy érrendszeri jellegű, de az elváltozás mérete, a drasztikus mozgáskoordinációs limitáció és a tapasztalt passzivitás nem lenne indokolt), ezért gondoltam, hogy itt az ideje egy kvantum kísérletnek.

Hadd mutassak nektek egy videót, amelyet nemrég találtam a neten. Ezen a videón egy kínai gyógyszermentes kórházban egy hólyagdaganatot tüntetnek el a gondolat erejével. (A képernyő bal oldalán az eredeti képet látod, a jobb oldalon az aktuális helyzetet!) Valami ilyet szeretnék én is elérni közösen, veletek. Van, aki a Facebook-on ezt kuruzslásnak nevezte a bejegyzésem kapcsán, de én hiszek az elme ilyen fokú erejében, mert ezek jelentőségéről egyre több elismert, tudós ember is beszél és pl. fejfájások eltüntetésében már személyes tapasztalatom is van. (A videófelvétel elején elhangzó angol szöveg: A Sendai 8 év alatt 180 féle betegséget gyógyított meg sikeresen, köztük a hólyagrákot is.)

(Ha érdekel, hogy ez a kórház hol található, kattints ide: Traditional Chinese Medicine Hospital)

Íme egy 15 perces előadás részlet Gregg Braden „Az Isteni mátrix titkai” c. előadásából, ahol ez a gondolati energiával történő gyógyítás is történt:

Egyre több olyan infót találni az interneten, ahol a nyugati orvoslás tudománya megáll és a korábban „középkorinak” nevezett gondolati és hitet igénylő gyógyítással is komoly eredményeket érnek el. Ehhez természetesen maga a beteg ember szándéka is kell, de ahogy a videóban is látszik, a gondolati energia erejétől is függhet a végeredmény. Az agykontrollt oktató Dr. Domján László (belgyógyász szakorvos) az előadásain, képzésein rendszeresen hoz olyan eseteket, amelyben akár néhány ember, akár kisebb-nagyobb csoportok a képzeletük erejével távolról meggyógyítottak beteg embereket, vagy segítettek nekik elindulni a gyógyulás útján. Valami ilyesmi lenne a mostani kísérlet célja is.

…ezen a ponton az eredeti felhívásban folyamatosan tettem közzé a kezdeti javulásról szóló híreket…

A lassú javulást követően sajnos a helyzet elkezdett egyre gyorsabban romlani, egy időre édesanyám hazakerült otthoni ápolásra, majd ismét vissza a kórházba, végül 2012. június 18-án 12:15-kor elment a földi világból. Hálásan köszönöm mindenkinek, aki részt vett a közös, energiával történő gyógyításban!

Most már csak annyit kérek tőled szeretettel, kedves olvasóm, hogy – ha van kedved – gyújts egy gyertyát édesanyámért, hogy a fénnyel való találkozása örömteli legyen.

Köszönöm szépen!