Vált(oztas)suk meg a világot, együtt!

Ebben a menüpontban olyan általam és “Józsi bácsi” szemlélettel rendelkező naív világmegváltók kezdeményezéseihez keresek együttműködő partnereket, akik a szeretetükkel és tudásukkal pro bono, azaz ingyen hajlandók részt venni nagyszerű dolgok létrehozásában. A pro bono rész persze csak a megvalósítás első fázisára vonatkozik, ugyanis minden valamire való projektben végül van némi profitcenter is, ami egyensúlyba tudja hozni a megalkotók számára a belefeccölt munkát.

Webes programozó kerestetik!

Az első ilyen projekt a Megjavítjuk! elnevezésű kezdeményezés, amely tavaly szeptemberben indult, de sajnos mindez idáig nem sikerült célirányosan működő weblapot összedobni (csak egy tájékoztató oldalt), mert az a programozó kolléga, aki bevállalta, végül egyéb irányú elfoglaltságai és prioritásai miatt kihátrált. Persze nem haragszunk rá és továbbra is szeretjük őt, de ez azt jelenti, hogy szükség van valakire, aki ezt a munkát elvégzi, mert úgy érezzük, hogy a tervezett avultatás ellen jó dolog fellépni.

Miről van tehát szó?

Először is olvasd el a www.megjavitjuk.com oldalon található rövid tájékoztatót, hogy mi is ez az egész. Utána nézd meg az alábbi csodálatos grafikai munkákat, hogy mit is kellene létrehozni. A cél az, hogy egy olyan működő és könnyen használható weboldalt rakjunk össze, amely összehozza az ezermestereket és azon használati tárgyak tulajdonosait, akik nem értenek egyet a tervezett avultatással és szívesebben megjavíttatnák a még használni kívánt kedves, vagy kedvenc tárgyaikat.

Íme a grafika (kattints a megjelenő oldalon bárhová, hogy végig tudd lapozgatni a különböző oldalakat):

megjavitjuk01

A Megjavítjuk! kezdeményezésnek már van egy Facebook csoportja és egy Facebook oldala is! A projekt iránti érdeklődést gyönyörűen tükrözi az, hogy még semmi hivatalos, központi oldal nem jött létre, már több így is több száz ember szeretné, ha nem kellene megválnia a még megjavítható dolgoktól.

Szóval a kihívás óriási, így nyitott szívvel és együttgondolkodási szándékkal keresem az(oka)t a programozó embereket, akik a már létrejött csodaszép grafikájú terv mögé egy működő oldalt alkotnának!

Ha úgy gondolod, hogy Te egy nagyon ügyes programozó vagy és örömmel részt vennél ebben a csodálatos feladatban, akkor írj nekem az alábbi űrlapon és találkozzunk!

Friss információ! MEGVAN A FEJLESZTŐ CSAPAT, szóval úton van a Megjavítjuk! oldal megvalósítása. Addig is kint hagyom ezt a felhívást, hogy minél többen értesüljenek róla, hogy mi készülődik! 🙂

Szeretettel: Józsi