Emberség vagy embertelenség

2021. szeptember 30. csütörtök

Bár a fősodor napi szinten publikált félelemkeltő cikkeire reagáló nevető és mérges fejű emojik alapján úgy tűnik, hogy egyre többen kezdik megkérdőjelezni a járványkezelés hivatalos narratíváját, még mindig sokan vannak, akik a kétkedőket tudománytagadó konteósoknak hiszik. Az ilyen, önmagukat tisztán látóknak gondolók nézőpontja az, hogy az emberek egy jelentős részénél az értelem és józan belátás helyét átvették az irracionális érzelmek, s ezért az összeesküvést sejtő ember meggyőzhetetlen a tudományos tényekről. Pedig már tudományos tények is ellentmondanak az ideálisnak tartott magatartásnak – ilyen a maszkhordás vagy a teljes Föld lakosságának átoltása kovid ellen -, gondoljunk csak a tünetmentes emberek fertőzőképességére (ami nincs), vagy arra, hogy a betegségen való átesés nem jelent élethosszig tartó immunitást (pedig de).
Az egyik ilyen kétkedő és kutató „konteós” egy német-amerikai ügyvéd, Dr. Reiner Füllmich, aki több pert nyert már olyan globális cégek ellen, mint pl. a Deutsche Bank. Füllmich úr az ún. pandémia kitörését követően létrehozta a „Korona Nyomozóbizottságot”, és azonnal információgyűjtésbe kezdett. Az elmúlt 1 évben több tucatnyi szakemberrel, köztük orvosokkal, kutatókkal, oknyomozó újságírókkal, vagy akár a 2. világháborút átélt emberekkel készített interjút, ezek a beszélgetések elérhetők a weboldalán.

A beszélgetések döbbenetes összefüggéseket tárnak fel. Lényeges megérteni, hogy az általa felvázolt problémák az oltott és oltatlan embereket egyaránt érintik, így az egymásnak feszülés helyett a folyamatok megértésének irányába kell lépéseket tenni. Arra kell választ találni, hogy „mire megy ki ez az egész?” (Amit persze nagyjából már tudunk, de egész más, amikor ez nem csak feltételezés, hanem konkrét tények, dokumentumok mutatnak rá a tervekre.)

Az alábbi 40 perces videóban azt foglalja össze Dr. Füllmich, hogy most hol tartunk ebben a történelmi szituációban, amit ő az emberiség ellen eddig elkövetett legsúlyosabb bűntettnek tart. Reményteli gondolat, hogy mivel itt alapvetően egy szellemi harc folyik két minőség mögött, és a spirituális szférában a mindent irányítani akaró Mr. Globalnak (ő hívja így) nincsenek ütőkártyái, ezért az igazságnak nyernie kell és szerinte fog is. (Ehhez viszont az kell, hogy minél többen tudjanak arról, hogy itt mi folyik.)

Érdemes végighallgatni a teljes mondandóját.

Ez a bejegyzés 2021. szeptember 30-án a Facebook oldalamon jelent meg, hozzászólások az eredeti poszt alatt olvashatók.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .