Kérdőjelezzünk meg mindent (is)!

2020. augusztus 12. szerda

Azok, akik magukat az igazság kutatóinak, összeesküvések leleplezőinek tartják úgy vélik, hogy a világszintű eseményeket mozgató és a politikai, valamint gazdasági törekvéseiket elsősorban anyagi eszközökkel az individuális kormányokra kényszerítő (háttér)hatalom tisztában van azzal, hogy az ő céljaik csak akkor érhetők el, ha az nem marad rejtett a világ elől. Magyarul minden szándéknak és tervnek meg kell nyilvánulnia szimbólumokban, elnevezésekben, Orwell szavaival fogalmazva “újbeszélül” ki kell teregetni a törekvéseket, különben nem indul el az az energiaáramlás, amelyre szükség van az események bekövetkeztéhez. A szándék kinyilvánításának szükségessége mindannyiunk számára ismerős, akik a saját életükben bőséget, egészséget akarunk teremteni, minden megvilágosodott bölcs ember arról beszél, hogy a meditáció (önkiüresítés, felesleges és korlátozó elmeprogramok elhagyása), az imagináció (az ideális valóság tiszta képeinek megteremtése elme szintjén) a teremtő folyamat elengedhetetlen részei. Vagyis nincsen két valóság, minden teremtés ugyanabból az energiafolyamból történik. A különbség “mindössze” annyi, hogy ki mire használja ezt a láthatatlan kvantummezőt, amely minden teremtés alapja.
 
Ha megnézzük a történelem eseményeit, akkor azt látjuk, hogy minden esetben az emberek (rassztól függetlenül) KÖZÖS NEVEZŐJÉNEK a szétrombolását (vagyis a mindannyiunkban velünk született emberSÉG tudatos lebontását) akarták elérni, a nagy közös ÉN-t akarták/akarják szétszabdalni, ezért is lett TÖRT-ÉN-ELEM a neve a világesemények rögzítésének. Amíg az emberek az emberségüket felszámolva egymással harcolnak, egymást gyilkolják mások által fejükbe tett eszmények alapján, addig megfelelő anyagi bázissal (pl. pénzkibocsátás monopóliuma) és az információs csatornák (a teljes média) birtoklásával elérhető az “eladási folyamat” következő állomása, vagyis olyan intézkedések elfogadtatása, amelyek a félelemből történő egymásnak ugrasztás és az ebből fakadó “azt akarom, hogy ennek vége legyen” érzés következtében megoldásként jelennek meg.
 
A hatalom végcélja a teljes kontroll létrehozása, egy minden pillanatban irányított és irányítható olyan modern rabszolgaság, melyben az átlagember szabadnak hiszi magát, miközben az életének egyre több (aztán idővel minden) aspektusa keretek közé van szorítva. Ha a teljes irányítás létrejött, a lázadás szinte lehetetlenné válik, mert a jól megfizetett és mindannyiunkhoz hasonlóan túlélésre (vagy inkább jól élésre) játszó rendfenntartó hatalom gondoskodni fog róla, hogy senki ne lóghasson ki a sorból. Aki szervezkedik egy alternatív valóságért, azonnal meg fogják találni, és az engedetlenséget azzal jutalmazzák majd, hogy “kikapcsolják a személyi igazolványt”, ami lehetetlenné teszi a társadalomban való létezést, hiszen sem autót vezetni, sem hivatalos ügyeket intézni, vásárolni, nem lehet majd így. “Szabadság” csak annak jár majd, aki betartja a rendelkezéseket, bármilyenek is legyenek azok. Az arcfelismerő rendszerek és a gyors sebességű internet hálózatok következtében minden mozgásunkat, vásárlásunkat ismerni fogják, ismert adat lesz, hogy kivel és mikor találkozunk, mennyi időt töltünk együtt és valószínűleg az is, hogy miről beszélgetünk. Az egyedüli dolog, amiben a szabadságunk (talán egy ideig) megmarad az a saját gondolataink megválasztása, de azzal nem sokat fogunk tudni kezdeni.
 
Amikor 9-11 megtörtént, az Amerikai Kongresszus rövid úton elfogadta az ún. PATRIOT ACT nevezetű törvényt, amelynek SEMMI KÖZE nincs a hazafiassághoz, a PATRIOT egy betűszó, mely a terrorizmus eszközeinek a feltérképezéséhez nyújt eszközöket (Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism). Tessék ellátogatni a PATRIOT ACT wikipedia oldalára, ott ezt le is írják kendőzetlenül. Említettem, hogy az igazságot / szándékot / terveket ki kell teregetni, ez is egy ilyen. Az igazságkutatók úgy vélik, hogy az ún. “koronavírus pandémia” kapcsán is ugyanez történik, hiszen tudvalévő, hogy a járványt megelőzte 2019 őszén egy EVENT 201 nevű eseménysorozat (YouTube-on fent van, keress rá), melyben egy világjárvány szimulációját hajtották végre a beavatott “szakértők”, s maga a COVID elnevezés is valószínűsíthetően egy szándék megnyilatkozása. Ha belegondolunk ugyanis, a “koronavírus” elnevezésben sehol sem szerepel a “D” betű (hacsak nem a Pandemic, világjárvány szóból emelték azt ki random módon), vagyis nehezen magyarázható, hogy miért nem COVIR-19 lett a neve ennek az egésznek, hacsak nem azt feltételezzük, hogy a PATRIOT ACT-hez hasonlóan itt egy betűszóról van szó.
 
Ha igen, akkor mi is lehet ez a COVID?
 
Aki követi az alternatív médiát és azon frontvonalban dolgozó orvosok nyilatkozatait, akik azt állítják empirikus tapasztalattal, hogy már létezik a tüneteket enyhítő és elmulasztó gyógyszeres kezelés a koronavírus ellen, azok meglepődhetnek azon (vagy éppen felébresztheti őket, hogy valami nem gömbölyű), hogy ezek az információk a hivatalos médiacsatornákra nem jutnak el. (Arról most nem beszélek, hogy a betegségekre való fogékonyság csökkentésének milyen eszközei vannak, bár az is rendkívül lényeges.) Mint látjuk, a végső megoldás tehát a koronavírus vakcina lenne, azon túl is egy olyan megvédett és a koronavírussal szemben “felkészített” társadalom, amelynek bizonyítványa is van arról, hogy őt a “halálos vírussal” szemben immunizálták. Egyre több szó esik arról is, hogy enélkül a bizonyítvány nélkül nem lehet majd repülőre szállni, iskolába járni, stb. bár az éppen tapasztalható ellenállással szemben ez finoman mindig formálódik. Ha ez igaz, s a jelek szerint ebbe az irányba haladunk, akkor értelmet nyer az a FELTÉTELEZÉS, hogy a COVID elnevezés a “Certification of Vaccination ID” rövidítése, ami tulajdonképpen egy olyan (könnyedén ellenőrizhető digitális) oltási könyv lenne, mint amilyet a gyerekek is megkapnak a gyermekkori védőoltások mellé. (Sajnos a disztópiát vízionáló kutatók szerint ha ez átmegy, akkor onnantól rendszeres felnőttkori védőoltások bevezetése is várható mindenféle járványok ellen, s így értelmet fog nyerni a “biztonságos társadalmi létezést” lehetővé tevő digitális oltási könyv is.) Hogy ez csak összeesküvés elmélet vagy már összeesküvés gyakorlat, azt meg fogjuk látni.
(Frissítés / pontosítás: A Facebook hozzászólásokban felhívták a figyelmemet, hogy a COVID a “COronaVirus Disease” vagyis a koronavírus betegség elnevezése hivatalosan. Mindezek mellett továbbra is érdeklődve figyelhetjük, hogy a betűszó alternatív elnevezése testet ölt-e vagy sem.)
 
Mit lehet tenni?
 
Sajnos egyre kevesebbet, de még tehetünk egy s mást. Mivel a teremtés forrásához mi is ugyanúgy hozzáférünk, mint az események szálait mozgató felsőbb hatalmak, ezért abban hiszek, hogy az informálódáson és a hasonló gondolkodású emberekkel való kapcsolódáson túl el kell szórni folyamatosan a józan paraszti ész magvait, és szeretettel, kíváncsisággal kell közelíteni azon embertársainkhoz, akik szerint a fenti eszmefuttatás egy beteg elme szüleménye. Beszélni kell arról bátran, amit igaznak hiszünk és gondolatainkban azt a jövőképet szükséges megteremteni, amelyben tudatos egységben lehet az emberiség a folyamatos egymásnak feszülés helyett. Továbbra is hiszem azt, amit a híres építész, feltaláló és jövőkutató Buckminster Fuller vallott, hogy egy rossz rendszert nem lebontani kell, hanem egy új rendszer létrehozásával lehet idejétmúlttá tenni. (És ez az új igazságos, “éberséges” rendszer NEM az “Új világrend”, amiről a média és a politikusok beszélnek.)
 
Legyünk éberek, váljunk kritikus gondolkodóvá és kérdőjelezzünk meg mindent!
 
Ez az írás [GONDOLATAIM A KORONAVÍRUS IDEJÉN – 3.] címmel jelent meg Facebook bejegyzésként 2020. augusztus 12-én.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .