Van gyógyszer a kovidra?

2021. június 2. szerda

Képzeljük el, hogy A TUDOMÁNY végre elismeri a kovid betegség esetén alkalmazható, bizonyítottan működő, hatékony modern gyógyszeres kezelés(eke)t, ami nem az alternatív gyógyászat kategória. Amint az ember a betegség tüneteit észleli magán, elkezdi alkalmazni ezt a protokollt, és (rövid) idővel meggyógyul. Létezik egy pár betegség, melynek ilyen a hivatalos kezelése, és békében élünk vele. A legtöbben (szerintem) nem gondolkodunk azon, hogy de jó lenne oltás a mandulagyulladásra, vagy a tüdőgyulladásra. Örülünk, hogy léteznek hatékony gyógyszerek ezekre és kész.

Mit eredményezne az, ha beismernék a tudomány emberei (végre), hogy léteznek hatékony gyógyszerek a kovidra?

Röviden annyit, hogy véget érne minden, ami az életünket eltérítette a megszokottól. Nem lenne szükség a lezárásokra, hiszen ha létezik működő gyógyszeres kezelés, akkor az emberek otthon meg tudnak gyógyulni akár, nem szorulnak kórházi kezelésre, nem is beszélve a lélegeztetőről, ami sok esetben a halál előszobája. Ha a tudomány végre beismerné, hogy létezik gyógyszeres kezelés, akkor nem kellene rettegnünk, hogy mi lesz velünk, ha elkapjuk ezt a csúnya betegséget. Kiváltanánk a gyógyszert, beszednénk, aztán mennénk a dolgunkra. Ha mindez lehetővé válna, akkor nem lenne szükség sok milliárd adóforintot elkölteni koronavírus elleni oltásokra és azok népszerűsítésére sem, hiszen milliónyi kezelhető betegségre vannak már remek gyógyszereink, amire nem létezik oltás. Ha bevezetésre kerülnének ezek a gyógymódok, akkor nem lenne szükség ún. védettségi igazolványokra sem, hiszen a megfertőződés esetén az ember könnyen, gyorsan helyre tudna jönni. Nem kellene az oltáspártiaknak és az oltáskritikusoknak (nem ellenesek, az egy más téma) a kovid oltások kapcsán egymásnak ugrani és összeesküvés elméleteket a hivatalos tudomány véleményével ütköztetni, mert nem lenne rá szükség. Az embereknek nem kellene többé rettegnie, maszkot hordania, távolságot tartania, elszigetelődnie azoktól, akiket szeret. Csakúgy, mint az influenza esetében, aki szeretné, az felveszi az oltást, aki pedig nem, azt békén hagyják, mert neki max. gyógyszer kell majd, ha beteg lesz. Beköszönt a béke, helyreáll a rend. (Akárhonnan nézzük, ez a társadalom számára win-win.)

Sokat gondolkodom azon, hogy az ún. pandémia és az – annak megelőzésére / lezárására szánt világméretű – oltáskampány mentén kialakult szembenállásnak mi lenne a megoldása, és arra a következtetésre jutottam, hogy ez. A tudománynak el kell ismernie, hogy létezik hatékony gyógyszeres megoldás. Ennyi. Ha ez megtörténik, minden konfliktus véget ér. Okafogyott lesz a neten arról vitatkozni, hogy miért kell az oltás vagy sem, hiszen ha létezik elfogadott gyógyszeres kezelés, akkor eltűnnek a “vírustagadó”, “áltudományos”, stb jelzők is. Lesz, aki megelőz, lesz, aki utókezel. Bingó.

A jó hír pedig az, hogy ezek léteznek, ezért a mielőbbi béke érdekében minél többünknek azért kell küzdeni, hogy ezeket megismerjük, aztán pedig elfogadtassuk őket a döntéshozókkal. A 65 éve malária ellen használt hidroxiklorokin cinkkel való megfelelő kombinációja és adagolása pl. az America’s Frontline Doctors évtizedes tapasztalatú orvosai szerint gyors gyógyulást eredményez minden ellentétes híresztelés ellenére. 15 hónapnyi empirikus tapasztalat és egy rakás gyógyult beteg bizonyítja ezt. Egy magyar tudósokból álló csapat azért harcol, hogy az Ivermectint végre használni lehessen a pandémia elleni harcban, mert akik használták, azok csodaszernek tartják. Jelek szerint hamarosan révbe ér ez a küzdelem is, Indiában az Ügyvédi Kamara pont a múlt héten írt egy nyílt levelet a WHO-nak dolgozó, ugyancsak indiai Dr. Soumya Swaminathan-nak, hogy hagyja abba a brutálisan hatékony (és egyébként Nobel-díjas) Ivermectin démonizálását (nem pontosan ezt írták, de ez a lényeg). Amint ez megtörténik, véget érhet ez az abnormális létezés. (Indiában jelek szerint a tudományos ajánlások ellenére széles körben, nagyon magas hatékonysággal használják ezt a szert.)

A félelem mindig tudással és megismeréssel gyógyítható, no meg az igazsággal. Ez utóbbi nélkül minden értelmetlen. Legyen végre béke és rend, aztán koncentráljunk arra, ami a lényeg: dolgozzunk azon, amiért megszülettünk erre a csodálatos bolygóra.

Végezetül egy amerikai orvos, Dr. Pierre Kory beszámolója 2021. év elejéről az Ivermectin hatékonyságáról (magyar felirattal) egy kongresszusi meghallgatáson:

Ez a bejegyzés 2021. június 2-án a Facebook oldalamon jelent meg, hozzászólások az eredeti poszt alatt olvashatók.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .