Morfondírozó esték Józsi bácsival

Bizonyos rendszerességgel morfondírozó estéket szervezek eleinte Budapesten, aztán reményeim szerint vidéki városokban is. Meghívott – különféle szakterületeken magas szinten jártas – beszélgetőpartnereimmel minden alkalommal egy adott témát járunk körbe az egyszerűbb feladatoktól a bonyolultabbakig. (pl. ideális munkahely, működő családtervezés, organikus szervezet egy vállalkozásban, stb.)

Hogy miért így neveztem el a közös összejöveteleket, ahhoz olvasd el a Józsi bácsi Szabadegyetem oldalán az erre vonatkozó részletes bemutatkozást. Ha az értesítő hírlevél-lista helyett/mellett azonnal jelentkeznél a soron következő ilyen összejövetelre, akkor kattints ide: Jelentkezés az aktuális Morfondírózó estre!

A morfondírozó esték egyedülállósága az, hogy az összejövetelre szánt időben egy adott témát a részvevők személyes történetein keresztül bontjuk ki. Felvetjük az élet egy-egy nagyon fontos területét, aztán kiválasztunk 4-5 sztorit és azon keresztül megértésre jutunk sok-sok kérdés feltevésével és válasz megtalálásával.

Távolabbi cél, hogy a közös morfondírozások eredményeként együttműködő vállalkozások szülessenek, vagy értékes tudású, felelősséget vállalni szerető munkaadók és munkavállalók egymásra találjanak.

Fontos megjegyezni, hogy ez a kezdeményezés nem a pénzről szól (i.e. “Non-profit”!), mindössze annyi elleszolgáltatást szeretné(n)k kérni adomány formájában a részvevőktől az összejövetelek végén(!), amennyi a rendezvények kiadásait fedezi, és ezt is csak akkor, ha tetszett a közös morfondírozás. (A rendezvényeken befolyó adományokat a meghívott morfondírozó szakemberek utazásának költségeire, a terem bérleti díjára és a felvételt rögzítő profi videós csapat órabérének kifizetésére fordítjuk.)

Mivel a rendezvények helyszínén a részvételi létszámot a terem mérete limitálja, ezért mindenképpen előzetes jelentkezést szeretnék kérni minden kedves érdeklődőtől.

Ha szeretnél a rendezvény levelezőlistájára felkerülni, kérlek add meg az adataidat az alábbi űrlapon! (Ha korábban már feliratkoztál a „Vidám összejövetelek” elnevezésű hírlevélre, akkor nem szükséges kitöltened a lenti űrlapot!)

A találkozók helyszíne: (egyelőre) Budapest

[gravityform id=”1″ name=”Morfondírozó esték” title=”false” description=”false”]