Beszélgetés a rendet hagyó(gy)szerekről

2015. január 29. csütörtök

2014. december 18-án a Józsi bácsi Szabadegyetem vendége Dr. Herczeg Andrea gyógyszerész, természetgyógyász volt. Ahogyan a meghívóban is említettem, Andrea egy nagyon különleges szemléletű gyógyszerész, aki az akadémikus orvoslás tudományos eredményeinek tiszteletben tartásán túl a páciensei gyógyulása érdekében számos, alternatívnak nevezett terápiás és a természetgyógyászat körébe tartozó módszert is megtanult.

Andreával több Új Medicinás / Germán Gyógytudományos és Recall Healing tanfolyamot ültünk végig együtt, én mint lelkes nebuló, aki a saját életének kibogozásához keres újabb összefüggéseket és felismeréseket, Andrea pedig mint az örök doktorandusz hallgató, aki 2 évtizednyi szakmai munka után is a szellemi-lelki-testi működésünk holisztikus gyökereit igyekszik minél részletesebben kibogozni, hogy a megszerzett ismeretekkel a patikában, ahol dolgozik, egyre több embernek segíthessen a belső erőt felébreszteni az öngyógyító folyamatok beindításához. Dr. Herczeg Andrea egy csupaszív, segítőkész ember hatalmas tudással, megéri végighallgatni ezt a közel 2 órát, mert sok Mari néninek és Józsi bácsinak is könnyen érthető analógiával magyarázza el az EGÉSZségünk működését.

A tudomány felfedezései természetesen nagyon sokat tudnak támogatni bennünket akut problémák megoldásában, nekem mégis az a tapasztalatom, hogy a hosszú távú EGÉSZségünk elsősorban azon múlik, hogy a velünk történő eseményeket ott bent, a lelkünk mélyén (ahol az igazság lüktet) hogyan éljük meg.

1 hozzászólás

  1. Sipos Albert

    Szép napot – minden JÓ EMBERNEK–Jónak tartom ezt a lehetőséget a vélemény és tapasztalat nyilvános megismerésére, a sok félrevezetés és hazugságok nyilvánosságra kerülése,és ennek ellenében az igazság,a megoldások megismerése. Sajnos nekem is bekövetkezett az életemben nem is egyszer megélni a tragédiát .a szenvedést, a felső tízezer hazugságait – az orvosi etika meggyalázását —sőt főleg a beteg ember megalázása a legbrutálisabb módon ..több daganatos esetben is bizonyítani tudtam –tudtuk -a természet rendjével együtt ,hogy van megoldás a legrosszabb állapotból is visszatérni .hallgatva ezt az előadást is van tévedése bizonyos esetekben a gyógyszerész hölgynek.ÉN kész vagyok bármikor megcáfolni konkrét bizonyítékkal –és azt is bizonyítani tudom hogy amit az orvostudomány nem tud gyógyítani hónapokon -vagy éveken át azt több esetben is szinte csak napok kérdése hogy beinduljon a gyogyulás

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .