Örömben élés teljes felelősséggel

2015. április 14. kedd

Puszta Csaba neve már évekkel azelőtt több alkalommal szembejött, még mielőtt személyesen megismertem volna őt. Évekre voltam attól, hogy én legyek A „Józsi bácsi” és aztán ebbéli minőségemben “összefújjon bennünket a szél” egy tudatosság fesztiválon, de már akkor sokat tanultam tőle arról, hogy nem kötelező a világot úgy szemlélni, ahogyan azt nekünk a legjobb szándékkal(?) adagolják. Van másik út.

Csaba megközelítése abban különbözik sok más, egyébként remek kezdeményezéstől az alternatív oktatási stratégiák között, hogy az ő emberközpontú, gyakorlatorientált élet-rendszere követhető és megvalósítható lépésekből áll, és nagyon okosan arra épít, hogy a kurzus tapasztalatszerzései közepette a végén teljes felelősséggel együttműködni akaró emberek csoportja azonos módon szeresse meg a “dobozon kívüli” életet.

2015. február 19-én a Józsi bácsi Szabadegyetemre Csabát hívtam meg, s a téma az általa megalkotott 4D Szabadegyetem bemutatása volt. Eredetileg beszélgetősre terveztem az estét, de a sors közbeszólt, mert a lázam éppen az este 6-os kezdésre szökött fel 39 fokosra (új medicinásan fogalmazva „az értelmes biológiai különprogramom helyreállítási szakaszának epikrízise” tombolt!), így utólag is elnézést kérek, hogy a felvezetés picit összevisszára sikeredett. Az előadás viszont remek volt és megfelelő mennyiségű lámpát felkapcsolt (úgy láttam, hogy sokak számára). 🙂

Ha érdekes számodra az, ami elhangzik/zott, a soron következő B(eLátás) tréningkör, amelyen én is részt fogok személyesen venni, 2015. május 19-én, kedden indul Budapesten. Ha szeretnél velem tartani, jelentkezz Csabánál az alábbi módon.

Várunk nagy szeretettel és örömmel!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .