Érzelmi történeteink

2015. augusztus 12. szerda

A XXI. század embere a modern orvostudomány vívmányai ellenére krónikus betegségek tömkelegétől szenved. Daganatos betegségek, csontritkulás, szív- és érrendszeri betegségek szinte minden családban előfordulnak, a 100 évvel ezelőtti statisztikával szemben – mely szerint 100-ból minden 20. ember halt meg valamilyen rákbetegségben – a mai emberek között ez az arány „picit” növekedett, a nyugatinak nevezett országokban minden 3. ember daganatos betegségben távozik az árnyékvilágból. A kínált megoldás(?) tehát nem igazán működik. Ideig-óráig persze sikerül meghosszabbítani a páciensek életét (ha sikerül) az előírt protokoll módszereivel, az okok feltárásában a tudomány sajnos nem jeleskedik. Még ha meg is fejtik a kutatók, hogy honnan indul el egy betegség, a legtöbbször nem derül fény a miértekre.

Az alternatívnak nevezett, anyatermészet működését bölcsebbnek gondoló (értsd: a szervezet kemikáliákkal történő manipulációját nem szívesen támogató) természetgyógyászok holisztikus szemlélete alapján a szellem, lélek, test minden szintjén szükség van bizonyos szintű „munkára”, aminek következménye lesz az egészség. A természetgyógyászat sokkal inkább az okokat kutatja, s noha nem veti el a fájdalomcsillapítás és az akut beavatkozások értelmét és hasznát, alapvetően a problémák gyökerének a gyógyításával foglalkozik.

2015. március 19-én a Józsi bácsi Szabadegyetemen arról beszélgettünk, hogy a holisztikus nézőpontba hogyan illik bele a Recall Healing módszere, milyen tapasztalatok és esettörténetek által érthető meg a bennünk futó érzelmi történetek és lelki konfliktusok egészségünkre tett hatása. Vendégeim Dr. Gelléri Julianna, fül-orr gégész szakorvos, homeopata orvos, Dr. Herczeg Andrea gyógyszerész, természetgyógyász és Vajai Márta, Új Medicina és Recall Healing konzulens, a magyarországi Recall Healing tanfolyamok szervezője voltak.

(A vonali hang felvétele sajnos nem sikerült, így a videón a kamera által rögzített, picit gyengébb minőségű hang hallható.)

Arról, hogy a Recall Healing történetfeltárásai mennyire csodálatosan működnek, figyelmetekbe ajánlok egy olyan klipet, melyben egy ekcémás kisfiú esetét meséli el Gilbert Renaud természetgyógyász, a Recall Healing módszer megalkotója. Nem csak szöveg, kép is van, nagyon érdemes megnézni: Ekcéma eset, képekkel

Ajánlás: Mindenkinek – legfőképpen az egészségügyi dolgozóknak – szívből ajánlom, hogy ha ideje és a pénztárcája megengedi, menjen el egy Recall Healing tanfolyamra – sajnos évente csak 2 alkalommal néhány hétig érhető el ez a lehetőség – és első kézből gyűjtse be az infókat Gilbert Renaud-tól. Továbbá érdemes a teljes videóalbumot nézegetni, mert egyre több klip kerül fel különböző témákban: Recall Healing videóalbum

1 hozzászólás

  1. Andi

    Nagyszerű ?

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .