WHO adatbázis a mellékhatásokról

2021. október 7. csütörtök

A WHO-nak létezik egy oldala, amely a jóváhagyott gyógyszerek és oltások mellékhatásait vizsgálja. Ezen az oldalon, ha valaki beírja egy adott szer nevét, tételesen megjelenik, hogy milyen mellékhatásokat jelentettek eddig életkor, nem, stb. szerint. A weboldal angolul van, de ha ez korlát, akkor használj Chrome böngészőt, ami lefordítja. Miután a főoldal alján első alkalommal elfogadtad a felhasználási feltételeket, a megjelenő oldal keresőjébe írd be felül (így, ahogy írom), hogy “covid-19 vaccine”. (Ha nem pontosan írod be, nem jelenít meg semmit).

Fontos megjegyzés, hogy a C19 vakcinát hivatalosan tavaly decemberben kezdték adni az embereknek világszerte, s a rendszer szerint több mint 2.2 millió mellékhatást jelentettek eddig. Ezzel szemben, ha valaki beírja, hogy “measles vaccine”, ami ugye a kanyaró elleni oltás, ott a rendszer fennállása óta 5801 jelentés van összesen, pedig a kanyaró ellen már 53 éve oltunk… (Az évenkénti jelentésekre a kereső alján az “ADR – vagyis adverse drug reactions – reports per year” mező alatt lehet keresni.) Nem lehet összehasonlítani a kettőt egymással. Ezért nagyon fontos visszautasítani az oltásellenes jelzőt, amikor az ember egyéb működő alternatívák mellett érvel a kovid súlyosságának elkerülése végett! Én is örülök, hogy nincs gyermekbénulás és himlő, de ez nem ugyanaz!

PS: Ami érdekes egyébként, hogy a rendszer szerint a c19 oltás 2014-ig nyúlik vissza!

Az adatbázis itt érhető el: VIGIACCESS

Ez a bejegyzés 2021. október 7-én a Facebook oldalamon jelent meg, hozzászólások az eredeti poszt alatt olvashatók.

1 hozzászólás

  1. ibolya

    Ivermektin

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .