Szeretettel ajánlom figyelmetekbe az alábbi, 1990-ben készült filmet, melynek érdekessége, hogy olyan nagyon mély témákat jár körbe igen részletesen, amelyek az internet elterjedésével és az emberiség ébredezésével ma már a magukat tudatosnak gondolók, vagy legalábbis a tudatosság és éberséghez vezető úton járó emberek számára kérdésként létezők. Mint tudjuk, a fejlődés ott kezdődik, hogy megtanulunk kérdezni. 1990 óta több olyan dokumentumfilm készült már, amely hasonló kérdéseket boncolgat (pl. Mi a csudát tudunk a világról?), de ez a műalkotás a maga idejében (24 évvel ezelőtt!) fura módon „tűnt el” a Rambo, Terminator és Reszkessetek betörők c. valóban szórakoztató (a minőségi figyelmünket egyáltalán nem megkövetelő) filmek között, pedig a beszélgetésekben felmerülő kérdések és az azokra adott válaszok talán most még aktuálisabbak, mint a film készítésének idején.

A film címe: Mindwalk, magyarul Szellemi barangolás címen fordították, 1 óra 45 perc tömény elmélkedés az élet nagy kérdéseiről. A film (szerintem) nem egyszer megnézős.

Jó jelenlétet kívánok a megtekintéshez, akkor nézd meg, amikor nem vagy fáradt!

(A videó bizonyos mobileszközökön nem jelenik meg, mert a videómegosztó szolgáltató beillesztő kódja csak FLASH verzióban érhető el.)